Výrobce: TeaTime

Espresso sirup VANILKA

199 Kč
Skladem (> 10 ks)

Sirup vyrobený speciálně pro milovníky orientu. Jeho chuť je delikátně jemná. Přírodní vanilka se ideálně snoubí s vůní kávy.

Kategorie: Káva & čokoláda

Speciální sirup Pro milovníky kvalitní kávy, který dodá vašemu nápoji  vanilkový podtón. 

Espresso sirup v sobě skrývá to nejlepší z přírody. Je speciálně připravený z přírodních ingrediencí. Pro jeho výrobu nebyla použita žádná umělá barviva, umělé příchutě ani konzervační látky.
Vyzkoušejte Espresso sirup v kávě a jsme přesvědčeni, že zažijte při popíjení vašeho oblíbeného nápoje nevšední zážitek.

TIP: Sirupem polijte vaše oblíbené wafle! Vyzkoušet můžete také vynikající křupavé Liege Waffle ;-)

Návod na přípravu

Příprava kávy: Do šálku s kávou přidejte lžičku vanilkového sirupu.

Vanilkový sirup můžete použít jako polevu na zmrzlinu, palačinky, omelety a ovocné saláty.

Vanilkový sirup je taktéž vhodný pro přípravu alkoholických i nealkoholických drinků.

Vanilkový sirup miluje také foodbloggerka Lenivá Kucharka, její vanilkové recepty najdete zde!

vanilkovy blog

Složení : Vitamín C, Cukr, Voda, Extrakt z vanilkových lusků, Semena z vanilky, Přírodní zahušťovadlo tragacanth, Beta - karoten

Vanilkové Víno - víno jako lusk! 0,75l, 2016
390 Kč

Vanilkové víno je lahodným elixírem svěžesti a harmonie vzniklý...

Momentálně nedostupné 
100% čokoláda přírodní 50g,
79 Kč

Obsahem 100% čokolády jsou pouze pravé ekvádorské boby, žádný cukr ani...

Skladem  (> 10)
Detail
Rozpustná káva Francouzská Vanilka, 70g
184 Kč

Kvalitní Equadorská káva, kterou tvoří vyvážená kompozice arabiky a...

Skladem  (> 10)
Detail
Zrnková káva Vanilka, 70g
180 Kč

100% arabika ovoněná pravou vanilkou pochází z Peru z regionu Puno...

Skladem  (> 10)
Detail
levandulová čokoláda2
91 Kč

Mléčná čokoláda ryze české výroby doplněná o květy pravé levandule z...

Skladem  (3)
Detail
vanilkove vino special
Akce Tip
199 Kč

Speciální letní limitovaná edice Vanilkového vína - lusky pravé vanilky...

Skladem  (> 10)
Detail

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: