POZOR 10-20.6.2017 MÁME DOVOLENOU! Vaše objednávky s radostí odešleme ihned jak se vrátíme ;-)
  • 1 z 3

Mletá vanilka Tahini, 10g

 
Vanilka tahini sušená vzduchem a jemně mletá. Od indického farmáře Hermanto Hasmita. Sladká vůně, typicky vanilkové aroma.
Dostupnost Skladem
169 Kč
   
Výrobce Vanilkový obchod
Stránky výrobce vanilkovyobchod.cz/
Kategorie Mletá vanilka
 
 

Odkud pochází mletá vanilka Tahini

Mletá vanilka Tahini se pěstuje v Indonésii pod rukama farmáře Hermanta (na fotografii) a suší vzduchem. Podle Hermanta je jeho mletá vanilka Tahini "ta nejlepší na světě". Tvrzení si může dovolit. Spolu se svojí rodinou věnuje mleté vanilce Tahini každou volnou chvíli.

Rozmanitost využití mleté vanilky Tahini  

Mletá vanilka Tahini je výborné koření pro osvěžující sladké dezerty. Chuť mleté vanilky Tahini se dokonale snoubí s letním pečeným nebo grilovaným ovocem. Skvěle se hodí na pečená jablka a hrušky. Naprosto neodolatelná je však mletá vanilka Tahini v kombinaci s ananasem a třtinovým cukrem pečeném na grilu nebo ve svěžím rebarborovém dezertu v kombinaci s javorovým sirupem.

Mleté vanilky Tahini stačí na půl kila těsta, krému nebo tekutiny 1 lžíce. Její vůně je velmi jemná.

REBARBOROVÝ DEZERT S MLETOU VANILKOU TAHINI

POTŘEBUJETE:

-          2 stonky rebarbory

-          2 zelená jablka

-          3 lžíce javorového sirupu

-          1 lžíce mleté vanilky Tahini

POSTUP:

Jablka nakrájíme na kostky, rebarboru na velmi tenká kolečka. Vše smícháme s javorovým sirupem a mletou vanilkou Tahini a necháme půl hodiny odležet. Mletá vanilka Tahini se mezitím v celé své sladkosti krásně rozvoní.

Podáváme se snítkem máty nebo kopečkem citronové zmrzliny.

 

Skladujeme při pokojové teplotě, stejně jako běžné koření. 

Složení: Vanilka Tahini mletá

Balení: uzavíratelný sáček 10g

Země původu: Indie

1g=9,9kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.