POZOR 10-20.6.2017 MÁME DOVOLENOU! Vaše objednávky s radostí odešleme ihned jak se vrátíme ;-)
  • 1 z 3

Mletá vanilka Tahini, 50g, Vanilkový obchod

 
Vanilka tahini sušená vzduchem a jemně mletá. Od indického farmáře Hermanto Hasmita. Sladká vůně, typicky vanilkové aroma.
Dostupnost Skladem
699 Kč
   
Výrobce Vanilkový obchod
Stránky výrobce vanilkovyobchod.cz/
Kategorie Mletá vanilka
 
 

Vanilka tahini sušená vzduchem a mletá, od indického farmáře Hermanta (na fotografii). Podle jeho slov, je jeho vanilka "ta nejlepší na světě" a Hermanto na to přísahá. Může si to dovolit, protože spolu se svojí rodinou věnuje vanilce každou volnou chvíli. Posílá nám vanilku tahini mletou, s velkou péčí a láskou zpracovanou. Výborná na letní grilované ovoce, nejlépe si rozumí s ananasem :-)

Vanilka tahini je výborné koření pro osvěžující sladké dezerty. Výborná je na pečená jablka, hrušky a naprosto neodolatelná je čerstvý ananas s vanilkou tahini a třtinovým cukrem na grilu. I obyčejná rebarbora s vanilkou tahini a javorovým sirupem či medem je výtečná.

Její využití je jak jinak než bleskurychlé, vsypete takové množsví koření, jaké potřebujete a je hotovo.

Rebarborový dezert - svěží, letní, čerstvý!

2 stonky rebarbory

2 zelená jablka

3 lžíce javorového sirupu

1 lžíce vanilky tahini

Jablka nakrájíme na kostky, rebarboru na velmi tenká kolečka. Vše smícháme s javorovým sirupem a vanilkou tahini.

Necháme půl hodiny odležet (čím déle, tím lépe :-) ).

Podáváme se snítkem máty nebo kopečkem citronové zmrzliny.

Dobrou chuť vám přeji :-)

Dávkování:

1 lžíce na půl kila těsta nebo krému

1lžíce na půl litru tekutiny (např. mléka), vsypejte, rozmíchejte a pro lepší výsledek nechejte cca 1/2hodiny odstát při pokojové teplotě, vanilka se krásně rozvoní.

Skladujete při pokojové teplotě, stejně jako běžné koření.

Složení: Vanilka tahini mletá

Balení: znovuuzavíratelný sáček 50g

Země původu: Indie

1g=6,68Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.