POZOR 10-20.6.2017 MÁME DOVOLENOU! Vaše objednávky s radostí odešleme ihned jak se vrátíme ;-)
  • 1 z 2

Vanilkový extrakt Mauritius - Double, Gastrobalení, 500ml

 

Vanilkové rohlíčky vždycky voněly po pravé vanilce. Vanilkové krémy a laskonky, žloutkové řezy a trubičky, všechny tyto dobroty mají jedno společné. Kvalitní pravou vanilku. A tu najdete právě ve vanilkovém extraktu z ostrova Mauritus.

Dostupnost Skladem
3 999 Kč
   
Výrobce Vanilkový obchod
Stránky výrobce vanilkovyobchod.cz/
Kategorie Vanilkové esence
 
 

POCTIVÉ PEČENÍ SI ZASLOUŽÍ POCTIVOU VANILKU.

Na kvalitě vanilkových esencí nešetříme. Také vanilkový extrakt z Mauritia je čistě přírodní a navíc je dvojnásobně koncentrovaný, dosahuje tak kvality tzv 2folds. To znamená, že pro jeho výrobu bylo použito dvakrát více lusků, než je tomu u běžně dostupných esencí. Dvojnásobná síla vanilkového extraktu je opravdu znát, jedna čajová lžička nahradí jeden celý vanilkový lusk nebo sáček běžného vanilkového cukru!

Přírodní vanilková vůně je nenahraditelná a proto ji opravdu milujeme. Vanilkový lusk obsahuje nepřeberné množství chuťových a vonných látek, které umějí vykouzlit originální chutě a vůně. Díky tomu, že v extraktu jsou použity jen vysoce kvalitní lusky vanilky bourbon, můžete experimentovat s různými kombinacemi, jako jsou vanilka a čokoláda nebo vanika a meruňky... 

Vyzkoušejte si doma upéct třeba vanilkový cheesecake, který vám provoní celou kuchyni:

VANILKOVÝ CHEESECAKE

Budete potřebovat:
910 g smetanového sýra (ricotta)
150 g cukru
2 vejce
2 čajové lžičky BIO extraktu z vanilky
1 čajová lžička z kukuřičné mouky
230 g čerstvé smetany
Spodní část cheesecaku:
125 g máslových sušenek
85 g měkkého másla
50 g cukru
Jak na to:
Předehřejte troubu na 200 ° C.
Rozdrťte sušenky, přidejte máslo a 50g cukru.
Rovnoměrně pokryjte dno dortové formy touto směsí a dejte na 20minut do lednice.
Vyšlehejte 150 g cukru se smetanovým sýrem, přidejte vejce, vanilkový extrakt BIO, kukuřičný škrob a promíchejte.
Nakonec přidejte čerstvou smetanu. Dortovou formu s připraveným základem vyjměte z lednice a nalijte na ni smetanovou směs. Pečte asi 35 minut.
Vypněte troubu a nechte dvířka trouby otevřené, aby se cheesecake uvnitř pomalu ochladil. Zabráníte tak vytvoření trhlin na povrchu.
Na závěr ještě schlaďte v lednici a podávejte s ovocem a můžete také jemně ozdobit kouzelnou vanilkovou pastou.

Balení: lahvička 10ml, země původu: Mauritus, složení: Extrahované vanilkové lusky, alkohol, voda. (8,4kč/1ml)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.