Vanilkové lusky

Vanilkové lusky nejen v kuchyni 

Vanilkové lusky jsou základem všech vedlejších produktů z vanilky. Vanilkové lusky využijete v kuchyni, ale také jako přírodní antidepresivum a látka uklidňující mysl a pomáhající nespavosti či nechutenství, přečtěte si vanilkovou studii od Veroniky Novotné. Vanilkové lusky můžete skladovat po dobu 6 měsíců zabalené v plastové fólii při teplotě 20 stupňů Celsia.

Vanilkový lusk – jsou libo semínka nebo celý kus

Chcete-li použít vanilkové lusky k pečení, jednoduše lusk podélně rozřízněte a vydlabejte semínka. Semínka vanilkového lusku vhoďte do Vanilkového kramblu. Nebo jej použijte celý tak, že jej necháte vymáčet v Letním vanilkovém osvěžení – vanilkovém víně s citronem, mátou a ledem.  

sul zdarma

 

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem