Tenké Vanilkové lusky Vanilka bourbon, Madagascar, 10cm
Související produkty
Detailní popis produktu
Tyto lusky vanilky jsou tenké, ale i tak hezky voňavé. Můžete je použít všude tam, kde se budou macerovat: V domácím vanilkovém extraktu, do likéru, v marmeládě, voňavém čaji... Jestli máte chuť experimentovat, zkuste vanilkové lusky "oživit". Funguje to nejen na suché lusky, ale i na ty tenké - vydají vám pak víc voňavé dužiny:
Jak oživit suchý vanilkový lusk?
Jednoduchý návod, jak si ze suchého lusku uděláte čerstvý! Stačí vám k tomu jen kvalitní alkohol a sklenička.
- Ustřihněte špičku suchého lusku.
- Skleničku na "panáka" nebo jinou malou úzkou skleničku naplňte do 1/3 vodkou.
- Lusk postavíme do sklenky s vodkou ustřiženým koncem dolů (lusk bude na ponořeném konci stát v alkoholu).
- Nechte 24 hodin v temnu při pokojové teplotě, nedávejte do lednice. Lusk krásně změkne.
TIP: K oživení lusku můžete použít jakýkoli alkohol. Vodka je bez chuti a vůně. Naopak třeba brandy lusku propůjčí svoje zajímavé aroma.
Balení vakuum, vanilkový lusk cca 10cm, zatřídění: lusky velmi tenké, celé
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
5,0
3 hodnocení
5
4
3
2
1
5
L
Lucie
Krásně voňavé a měkké lusky, vyrábím extrakt, tak ještě neochutnáno.
5
TZ
Tomáš Zýka
Jednoduše skvělé.