Tenké Vanilkové lusky Vanilka bourbon, Madagascar, 10cm

495 Kč 940 Kč 4 428 Kč od 495 Kč 99 Kč / 1 ks 89 Kč / 1 ks
Skladem (> 10 ks) Skladem (> 10 ks) Skladem (3 ks) Zvolte variantu
Počet kusů
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
2.6.2020 2.6.2020 2.6.2020 Zvolte variantu

Lusky jsou krásně voňavé, šťavnaté, čerstvé, ale velmi tenké a lehoučké. Jsou perfektní do vařených krémů, na marmeládu, do zmrzliny nebo na výrobu domácích likérů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tyto lusky vanilky jsou tenké, ale i tak hezky voňavé. Můžete je použít všude tam, kde se budou macerovat: V domácím vanilkovém extraktu, do likéru, v marmeládě, voňavém čaji... Jestli máte chuť experimentovat, zkuste vanilkové lusky "oživit". Funguje to nejen na suché lusky, ale i na ty tenké - vydají vám pak víc voňavé dužiny:

Jak oživit suchý vanilkový lusk?

Jednoduchý návod, jak si ze suchého lusku uděláte čerstvý! Stačí vám k tomu jen kvalitní alkohol a sklenička. 

  1. Ustřihněte špičku suchého lusku.
  2. Skleničku na "panáka" nebo jinou malou úzkou skleničku naplňte do 1/3 vodkou.
  3. Lusk postavíme do sklenky s vodkou ustřiženým koncem dolů (lusk bude na ponořeném konci stát v alkoholu).
  4. Nechte 24 hodin v temnu při pokojové teplotě, nedávejte do lednice. Lusk krásně změkne.

TIP: K oživení lusku můžete použít jakýkoli alkohol. Vodka je bez chuti a vůně. Naopak třeba brandy lusku propůjčí svoje zajímavé aroma.

lusk_střih1

Balení vakuum, vanilkový lusk cca 10cm, zatřídění: lusky velmi tenké, celé

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
5
TZ Avatar autora | 2.2.2020
Jednoduše skvělé.