Suché vanilkové lusky? Oživte je!

Máte doma suchý vanilkový lusk a nevíte si rady? Nezoufejte, máme jednoduchý návod, jak udělat z tvrdého a suchého lusku zase krásně šťavnatý!

Jak oživit suchý vanilkový lusk?

Jednoduchý návod, jak si ze suchého lusku uděláte čerstvý! Stačí vám k tomu jen kvalitní alkohol a sklenička. Vnitřek lusku bude krásně měkký a bude vám připomínat vanilkovou pastu, se kterou se krásně pracuje.

lusk_střih1_1

Postup:

  1. Ustřihněte špičku suchého lusku.
  2. Skleničku na "panáka" nebo jinou malou úzkou skleničku naplňte do 1/3 vodkou.
  3. Lusk postavte do sklenky s vodkou ustřiženým koncem dolů (lusk bude na ponořeném konci stát v alkoholu).
  4. Nechte alespoň 24 hodin v temnu při pokojové teplotě. Lusk krásně změkne a vnitřek budete moct lehce vyškrábnout špičkou nože.

 K oživení lusku můžete použít jakýkoli alkohol. Vodka je bez chuti a vůně. Naopak třeba brandy lusku propůjčí svoje zajímavé aroma.

Bohatý výběr vanilkových lusků najdete přímo tady


lusk napul_maly

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení