Šťavnatá zmrzlina s cejlonskou skořicí

Cejlonská skořice má úplně jinou vůni, než běžná "supermarketová" skořice. Jemná, sladká a přesto výrazná vůně pravé skořice dodá zmrzlině šmrnc!

Budete potřebovat:

  • 1 zralé mango
  • Hrst jahod
  • půl plechovky kokosového krému
  • 3 lžíce moučkového cukru
  • půl lžičky cejlonské skořice

Jak na to:

  1. Mango, jahody a cukr rozmixujte tyčovým mixerem. 
  2. Kokosový krém se skořicí vyšlehejte do nadýchaného krému.
  3. Smíchejte ovocnou část s kokosovou a dejte do zmrzlinovače na 40 minut.

TIP: Přidejte lžičku vanilkové pasty, která jemně propojí všechny vůně a chuti dohromady a svou vůní jemně podtrhne celou dobrotu.

Zmrzlina_skorice

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení