Bounty cheesecake s vanilkovým cukrem

"Pokud kokosák, tak pořádný - heslo mého manžela." Směje se Maria. "Vždy se mu snažím připravit kokosák, který je kokosově kokosový od „hlavy po patu“. Kokos najdeme v korpusu, v náplni či v polevě. Kombinace hořké čokolády, kokosu a vanilky je pohádková. Pojďme spolu na recept:"

1200x628_bounty_cheesecake_kolaz

Korpus:

  • 75g hořké čokolády nad 75%
  • 50g ovesných vloček
  • 1 bílek
  • 40g strouhaného kokosu
  • 40g mandlové mouky
  • 20g másla

Průměr pečící formy je 20cm. V prvním kroku si rozmixujeme všechny suroviny ze seznamu. Pomocí lžíce vytvarujeme korpus, který pečeme 10minut na 180 stupňů.

Ingredience na náplň:

Jak na to:

  1. Náplň si připravíme vyšleháním mascarpone se šlehačkou, vanilkovým cukrem a vanilkovým extraktem. Přimícháme zakysanou smetanu, vajíčko a nakonec prosátou mouku s kokosem.
  2. Připravenou náplň vylijeme na předem upečený korpus. Celý koláč pečeme 55minut na 150 stupňů.
  3. Po dopečení necháme kokosový cheesecake úplně vychladit.
  4. Druhý den přelijeme rozpuštěnou čokoládou, posypeme kokosem a dozdobíme ovocem.

I když je koláč sladký, chuť je vyvážena šťavnatými malinami. Dejte nám vědět, jak se vám koláč povedl!

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení