Vanilkové pečené hrušky s javorovým sirupem

hrusky

Tři hrušky nakrájíme na měsíčky, zakápneme javorovým sirupem, přidáme lžičku vanilkové pasty, dvě lžíce Amareta a nasypeme ořechy. Vše promícháme a necháme nejméně půl hodiny odležet.

Do rendlíku nalijeme vodu, víno a cukr a svaříme. Jakmile se cukr rozpustí, odstavíme z plotny. Do cukrového rozvaru přendáme naložené hrušky včetně ořechů i javorového sirupu, ve kterém byly hrušky naložené.

Vše pečeme v troubě do změknutí. Podáváme se šlehačkou a kopečkem vanilkové zmrzliny.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení