Špaldová krupice s mletou vanilkou

Snídaně které známe z dětství. Granko a mléko vystřídala mletá, exotická vanilka a ovoce. Bez barev by to nebylo ono! Foodbloggerka Maria vanilku s velkou radostí používá denně – do kávy, do pečení, do vaření, do zmrzliny a podobně. Tentokrát vanilkou vylepšila jeden "retro recept".

1200x628_spaldova_kase_s_vanilkou

  • Budeme potřebovat:
  • 300ml mléka
  • 3-4PL špaldové krupice
  • 1čl mleté vanilky
  • ovoce podle chuti

Postup:

Do vroucího mléka postupně sypeme špaldovou krupici. Kdo má rád sladší, přidá cukr. Když přidáme mletou vanilku, není zapotřebí žádný cukr. Před podáváním posypeme hotovou krupici mletou vanilkou a dozdobíme ovocem. 

Co máte radší: Klasickou krupici s cukrem, máslem, grankem nebo zdravější (špaldovou) krupici s vanilkou a ovocem?
Dejte nám vědět!

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení