14. 8. - 22. 8. jsme na dovolené, ale klidně objednávejte. Balíček pošleme hned, jak se vrátíme

Vanilkový cukr bílý moučkový

45 Kč 103 Kč 188 Kč 263 Kč 381 Kč od 45 Kč 450 Kč / 100 g 206 Kč / 100 g 188 Kč / 100 g
Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (10 ks) Zvolte variantu
hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
22.8.2025 22.8.2025 22.8.2025 22.8.2025 22.8.2025 Zvolte variantu

Pravý vanilkový cukr ideální na pečení nebo obalování vanilkových rohlíčků. Jemně mletý bílý cukr moučka smísený s pravou mletou vanilkou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 Jemně mletý cukr moučka spolu s jemnou vanilkou dodají vašim dezertům neodolatelnou chuť a vůni. 

Vanilkový cukr je úžasný:

  • do marmelády
  • v bábovce, buchtě i táči
  • do cheesecaku a muffinů
  • do vanilkových rohlíčků

TIP: Nasypte vanilkový cukr do mlýnku cukřenky a ozdobte bábovku!

Složení: cukr, mletá vanilka 4%, Země původu: vanilka: Mauricius cukr: Česká Republika, Dovozce:WE2 sro.Moutnice 187, 66455 IČ: 03021327,DIČ:CZ03021327 www.vanilkovyobchod.cz

Bounty cheesecake s vanilkovým cukrem

"Pokud kokosák, tak pořádný - heslo mého manžela." Směje se Maria. "Vždy se mu snažím připravit kokosák, který je kokosově kokosový od „hlavy po patu“. Kokos najdeme v korpusu, v náplni či v polevě. Kombinace hořké čokolády, kokosu a vanilky je pohádková. Pojďme spolu na recept:"

1200x628_bounty_cheesecake_kolaz_1

Korpus:

  • 75g hořké čokolády nad 75%
  • 50g ovesných vloček
  • 1 bílek
  • 40g strouhaného kokosu
  • 40g mandlové mouky
  • 20g másla

Průměr pečící formy je 20cm. V prvním kroku si rozmixujeme všechny suroviny ze seznamu. Pomocí lžíce vytvarujeme korpus, který pečeme 10minut na 180 stupňů.

Ingredience na náplň:

Jak na to:

  1. Náplň si připravíme vyšleháním mascarpone se šlehačkou, vanilkovým cukrem a vanilkovým extraktem. Přimícháme zakysanou smetanu, vajíčko a nakonec prosátou mouku s kokosem.
  2. Připravenou náplň vylijeme na předem upečený korpus. Celý koláč pečeme 55minut na 150 stupňů.
  3. Po dopečení necháme kokosový cheesecake úplně vychladit.
  4. Druhý den přelijeme rozpuštěnou čokoládou, posypeme kokosem a dozdobíme ovocem.

I když je koláč sladký, chuť je vyvážena šťavnatými malinami. Dejte nám vědět, jak se vám koláč povedl!

5
EZ Avatar autora | 20.8.2022
Produkty jsou výborný,voňavý .
5
ZM Avatar autora | 22.12.2020
Ano,super výrobek.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.