Vanilkově medový filet mignon

filet mignon s pravou vanilkou

1kg vepřového nebo telecího filet mignon

4 lžíce medu

30 g másla

2-3 lžičky vanilkové soli (podle chuti)

Černý pepř

2 lžíce sezamového oleje

Postup

Rozpustíme med a máslo na pánvi. Ochutíme filet mignon solí a pepřem a potřeme sezamovým olejem. Filet mignon vložíme do zapékací misky a pokapeme rozpuštěným medovým máslem. Pečeme v předehřáté troubě po dobu 30 minut při teplotě 210 ° C, pravidelně podléváme.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení