Co je lepší, extrakt nebo pasta?

Pořád přemýšlíte, jestli využijete víc pastu nebo extrakt? Máme pro vás DVĚ jednoduché otázky, podle kterých poznáte, co je pro vás TOP NEJ!

Náš vanilkový extrakt je vyrobený extrakcí dvou dávek vanilkových lusků s označením 2FOLDS. Je tedy dvakrát koncentrovaný a dvakrát tak silný. Vanilková pasta vzniká spojením mleté vanilky Bourbon s vanilkovým extraktem a trochou cukru. 

Double vanilla1

1. Nejraději pečete?

Pak je pro vás ideální právě vanilkový extrakt. Je vyrobený přímo pro teplou kuchyni, jedna čajová lžička provoní půl kilogramu těsta. Výborný je i v krémech, kde je ale opravdu silný, tak začněte s dávkováním opatrně. Vyzkoušejte třeba neodolatelné vanilkové muffiny!

vanilkovy extrakt a cokolada_maly

2. Milujete zmrzliny, smoothie, provoněné jogurty nebo rádi jen tak mlsáte?

Pak sáhněte určitě po vanilkové pastě. Ve zmrzlině je opravdu dokonalá, úžasnou vanilkovou vůni doprovází typická zrníčka. Autentická vanilková chuť v originálním dezertu s ananasem a vanilkou! Prastará Mauricijská rada zní:

"Máš-li starosti, dej si na lžičku vanilky."

Smlsněte si na lžičce vanilkové pasty a uvidíte, že to opravdu funguje!

vanilkový ananas

Máte rádi prostě obojí? Jak pečení tak chlazené k tomu jste mlsní? Buď si vezměte lahvičku od každého anebo si řekněte: Chci vidět zrníčka? Ve vanilkové pastě jsou a v extraktu nejsou ;-)