Jak vzniká Vanilkové jako lusk!

Jedinečný GURMÁNSKÝ POŽITEK

Vanilkové má snadno zapamatovatelnou a jedinečnou chuť díky pravým luskům vanilky. V každé lahvi se ukrývá jeden celý vanilkový lusk a paprsek slunce☀️z Jižní Moravy. Vanilkové vynikne nejvíce v kombinaci s ovocnými a sladkými dezerty. Vyzkoušejte sklenku vanilkového k nedělnímu koláčku nebo podávejte chlazené s pečeným lososemVanilkové je orchidejí mezi běžně dostupnými aromatizovanými vinnými nápoji.

Pravá chuť vanilky, po šafránu nejdražšího koření na světě, je v kombinaci s moravským Ryzlinkem Vlašským dokonalým elixírem svěžesti, radosti a harmonie. Vanilkové vyrábí exkluzivně pro Vanilkový obchod rodinné moravské vinařství Stanislava Mádla

Kopie návrhu vanilka z Mauricia

Jak vzniká Vanilkové?

Lusky pravé vanilky se nasekají na drobné kousky. Při kvašení se přidají do kvasu lusky pravé vanilky. Základ už teď voní vanilkou! Další postup ničím nevybočuje z metod výroby a na závěr se lahvuje. Vanilkové nestačí jen zašpuntovat!

Lusk v každé láhvi:

Při plnění do lahví se do každé láhve vanilkového bílého Ryzlinku vlašského i do červeného Cabernet Moravia (míváme na podzim) přidává ještě vanilkový lusk. A pak už stačí jen zašpuntovat a je hotovo.

Vanilkové nepřislazujeme, nepoužíváme žádná umělá aromata. Vanilkové lusky zvládnou všechnu práci samy. Vanilkové nádherně voní po pravé vanilce, lusky mu dodají lahodnou příchuť a neobvyklý bourbonový buket.

Vanilkové má tak neuvěřitelně příjemné aroma, je jemné, kulaté a díky vanilce má nízkou kyselinku. Můžete  si ho vychutnat opravdu kdykoli.

Budete velmi mile překvapeni jedinečnou kombinací lahodné chuti a vůně Ryzlinku Vlašského s lehkou vůní pravé vanilky.

1200x628_stanislav madl vinarstvi_1

Jak podávat Vanilkové?

  1. Vanilkové miluje dekantování! Přelijte Vanilkové na 15 minut do dekantovací nádoby nebo do skleněného džbánu. Chuť i vůně se naplno rozvine a získá další chuťový rozměr.
  2. Vanilkové nepodávejte příliš nachlazené, protože vanilka v chladu nevynikne.
  3. Příjemná teplota Vanilkového je 10-14 stupňů.

K čemu se Vanilkové hodí?

Chuť a vůně Vanilkového se dokonale snoubí se sladkými dezerty a zákusky. Především karamelové a medové dobroty vyniknou v kombinaci  s bílým vanilkovým. Čokoládové a višňové dezerty nebo ovocné fondue si nejlépe rozumí s červeným vanilkovým.

Vanilkové se hodí k odpolední kávě nebo jako netradiční pohoštění pro návštěvu. Autenticky působí lusk v každé láhvi, který je příjemným překvapením pro všechny milovníky tropických krajin a zajímavých vůní.

 Vanilkové ozvláštní každou příležitost:

  • zpříjemní setkání s rodinou nebo přáteli
  • odreaguje v období stresu
  • navodí příjemnou atmosféru
  • vyniká díky použití pravých lusků vanilky
  • vanilka přináší potěšení, povzbuzuje organismus a je přirozeným afrodiziakem
  • originální voňavý dárek, kterým zaručeně potěšíte

>>> Vyberte si vanilkové jako lusk!

Jak Vanilkové chutná ostatním?

"Výborné a lehké. Pro dámskou jízdu jako stvořené!"

WP_20160318_012

 

"Nečekané, lehké a opravdu moc dobré! Ten lusk v láhvi je opravdu výborný nápad!"

"Letošní vanilkové se opravdu povedlo! Je vyvážené a plné vanilkové vůně."

 vikend

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení