Jak vzniká Vanilkové jako lusk!

Jedinečný GURMÁNSKÝ POŽITEK

Vanilkové má snadno zapamatovatelnou a jedinečnou chuť díky pravým luskům vanilky. V každé lahvi se ukrývá jeden celý vanilkový lusk a paprsek slunce☀️z Jižní Moravy. Vanilkové vynikne nejvíce v kombinaci s ovocnými a sladkými dezerty. Vyzkoušejte sklenku vanilkového k nedělnímu koláčku nebo podávejte chlazené s pečeným lososemVanilkové je orchidejí mezi běžně dostupnými aromatizovanými vinnými nápoji.

Pravá chuť vanilky, po šafránu nejdražšího koření na světě, je v kombinaci s moravským Ryzlinkem Vlašským dokonalým elixírem svěžesti, radosti a harmonie. Vanilkové vyrábí exkluzivně pro Vanilkový obchod rodinné moravské vinařství Stanislava Mádla

vanilkov%C3%A9%20v%C3%ADno%20-%20v%C3%ADno%20jako%20lusk!

Jak vzniká Vanilkové víno?

Lusky pravé vanilky se nasekají na drobné kousky. Při kvašení se přidají do hroznů lusky pravé vanilky. Základ už teď voní vanilkou! Další postup ničím nevybočuje z metod výroby a na závěr se lahvuje. Vanilkové nestačí jen zašpuntovat!

Lusk v každé láhvi:

Při plnění do lahví se do každé láhve vanilkového bílého Ryzlinku vlašského i do červeného Cabernet Moravia (míváme na podzim) přidává ještě vanilkový lusk. A pak už stačí jen zašpuntovat a je hotovo.

Vanilkové nepřislazujeme, nepoužíváme žádná umělá aromata. Vanilkové lusky zvládnou všechnu práci samy. Vanilkové nádherně voní po pravé vanilce, lusky mu dodají lahodnou příchuť a neobvyklý bourbonový buket.

Vanilkové má tak neuvěřitelně příjemné aroma, je jemné, kulaté a díky vanilce má nízkou kyselinku. Můžete  si ho vychutnat opravdu kdykoli.

Budete velmi mile překvapeni jedinečnou kombinací lahodné chuti a vůně Ryzlinku Vlašského s lehkou vůní pravé vanilky.

1200x628_stanislav madl vinarstvi_1

Jak podávat Vanilkové víno?

  1. Vanilkové miluje dekantování! Přelijte Vanilkové na 15 minut do dekantovací nádoby nebo do skleněného džbánu. Chuť i vůně se naplno rozvine a získá další chuťový rozměr.
  2. Vanilkové nepodávejte příliš nachlazené, protože vanilka v chladu nevynikne.
  3. Příjemná teplota Vanilkového je 10-14 stupňů.

K čemu se Vanilkové hodí?

Chuť a vůně Vanilkového se dokonale snoubí se sladkými dezerty a zákusky. Především karamelové a medové dobroty vyniknou v kombinaci  s bílým vanilkovým. Čokoládové a višňové dezerty nebo ovocné fondue si nejlépe rozumí s červeným vanilkovým.

Vanilkové se hodí k odpolední kávě nebo jako netradiční pohoštění pro návštěvu. Autenticky působí lusk v každé láhvi, který je příjemným překvapením pro všechny milovníky tropických krajin a zajímavých vůní.

 

Vanilkové ozvláštní každou příležitost:

  • zpříjemní setkání s rodinou nebo přáteli
  • odreaguje v období stresu
  • navodí příjemnou atmosféru
  • vyniká díky použití pravých lusků vanilky
  • vanilka přináší potěšení, povzbuzuje organismus a je přirozeným afrodiziakem
  • originální voňavý dárek, kterým zaručeně potěšíte

>>> Vyberte si vanilkové jako lusk!

Jak Vanilkové chutná ostatním?

"Výborné a lehké. Pro dámskou jízdu jako stvořené!"

WP_20160318_012

 

"Nečekané, lehké a opravdu moc dobré! Ten lusk v láhvi je opravdu výborný nápad!"

"Letošní vanilkové se opravdu povedlo! Je vyvážené a plné vanilkové vůně."

 vikend