Domácí pistáciové máslo s vanilkou a bílou čokoládou

Poslední dobu si připravuji různá oříšková másla sama doma a musím se přiznat, že mi velmi chutnají. Používám kvalitní suroviny podle vlastní chuti. Tentokrát jsem si pro vás připravila pistáciové máslo s vanilkou a bílou čokoládou. Příprava je nenáročná pokud máte výkonnější mixér. S mixérem, který má nižší výkon je příprava možná, nicméně se vybavte pořádnou dávkou trpělivosti. Mixovat je nutné na etapy, hezky po částech, jinak se mixér odpálí. Radí foodbloggerka Maria.

1200x628_pistaciove_maslo

Na pistáciové máslo budeme potřebovat:

Postup je velmi jednoduchý:

Umixujeme všechny ingredience dohromady, trvá to přibližně 20 minut. Mixujeme vždy 2-3minuty a pak mixer vypneme. Takto pokračujeme až je máslo jemné a tekuté. Voní nádherně po vanilce, čokoládě... Hotová báseň!

Maria si máslo velmi často přidává do ovesné kaše, kterou máslem osladí, případně do koláčů, na palačinky nebo jen tak na lžičku.

Určitě nezapomeňte na mletou vanilku, bez ní to nebude ono!

1200x628_pistaciove_maslo_kolaz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení