Připravte si formu o rozměrech 17 × 17 cm, potřebné suroviny – a můžeme se do toho pustit. Dnes bez trouby a bez 200 stupňů v kuchyni 😁.
Budete potřebovat:
Korpus:
-
2 hrnky čoko müsli
-
80 g hořké čokolády
Náplň:
-
2 hrnky kokosu
-
100 g bílé čokolády
-
1 lžíci kokosového oleje
-
špetku vanilkové soli
-
1 lžičku vanilkové pasty
Poleva:
-
100 g hořké čokolády
-
2 lžíce kokosového oleje
.jpg)
Jak na to:
- Korpus si jednoduše připravíme smícháním müsli s rozpuštěnou čokoládou. Dáme do lednice ztuhnout na 1–2 hodiny.
- Náplň si vytvoříme smícháním všech ingrediencí ze seznamu a rovnoměrně ji rozetřeme na ztuhlý korpus. Poté znovu uložíme do lednice.
- Po několika hodinách kokosové bounty přelijeme čokoládovou polevou a necháme přes noc v lednici. Druhý den nakrájíme a podáváme.
