Ověřeno profíky

Naši vanilku a skořici používají ti nejlepší v oboru.

Nepotřebujeme ambasadory. Máme skutečné zákazníky

„Za ty roky bereme vanilku jen od vás.“ napsala nám Šárka z Pivovaru Antoš. Vanilku od nás používají do pivních speciálů – protože chuť se tam neschová.

banner USP nenechame vas tapat (8)

Stejné suroviny, jaké používají profíci – od teď i u vás doma

Když si u nás objednáte vanilku nebo skořici, dostáváte přesně to, co používají i lidé, pro které je chuť práce. Ve svých kuchyních s ní pracují šéfkuchaři, zmrzlináři, cukráři i výrobci, kteří si zakládají na každém detailu.

Vanilku od nás bere i Tereza z Lucky Alvin. Jejich oříškové krémy zná snad každý a bez pořádné vanilky by to prostě nebylo ono.

A nejsou sami. Naše suroviny využívá při výuce i výběrová soukromá škola Galileo na Slovensku. Když se učíte péct s vanilkou, má smysl začít tou, která něco vydrží a nezklame. 

Přidejte se k těm, kdo vědí, že kvalita se pozná

U nás si nevybíráte „jen něco na pečení“. S každou lžičkou vanilkové pasty nebo špetkou skořice vstupujete do kuchyní těch, kdo berou chuť vážně. A co funguje jim, bude fungovat i vám.